Asunnot

Monet osakunnat tarjoavat vuokra-asuntoja jäsenilleen opiskelijaystävälliseen hintaan. Täältä löydät linkit osakuntien omille asuntosivuille, joilla kerrotaan tarkemmin hakuohjeet.

NN

Nylands nationin kautta voit hakea yksiötä, kaksiota tai soluhuonetta. Arabianrannassa ja Vallillassa sijaitsevia asuntoja riittää yli 170 opiskelijalle.

https://www.nylandsnation.fi/medlemmar/bostäder

SavO

Savolaisen osakunnan kautta voit hakea yksiöitä, kaksioita tai soluhuonetta. Koskelassa, Vallilassa ja Patolassa sijaitsevia asuntoja riittää noin 130 opiskelijalle.

http://savolainenosakunta.fi/?q=asunnot

KO

Karjalaisella Osakunnalla on vuokrattavana yksiöitä, kaksioita ja soluhuoneita. Vallillassa, Patolassa ja Kampissa on yhteensä yli 60 asuntoa karjalaisille opiskelijoille.

http://karjalainenosakunta.fi/asunnot/

HO

Asuntovalikoimaan kuuluu soluasuntoja, yksiöitä ja perheasuntoja (kaksiot ja kolmiot). Asuntoja voidaan vuokrata myös kimppa- ja kaveriasunnoiksi sekä kesäasunnoiksi. Asunnot sijaitsevat Patolassa, Puistolassa, Vallilassa ja Koskelassa. Asuntoasioista vastaa Hämäläisten ylioppilassäätiö.

https://hys.net/asuminen/

KSO

Keskisuomalaisella Osakunnalla on tarjota jäsenilleen yhteensä 37 asuntoa: 30 yksiötä ja 7 kaksiota. Kaikki asunnot sijaitsevat Vallillassa.

http://kso.fi/wp/asunnot

KyO

Kymenlaakson Osakunta jakaa yksiöitä, kaksioita ja soluhuonepaikkoja yhteensä 10 opiskelijalle. Asunnot sijaitsevat Patolassa ja Kampissa.

http://kymenlaaksonosakunta.fi/asunnot/

ÅN

Åbo Nation kautta voit hakea yksiötä tai perheasuntoa. Asunnot sijaitsevat Vallilassa, Arabianrannassa ja keskustassa.

http://www.abonation.fi/bostader/

VSO

Varsinaissuomalaisella Osakunnalla on yhteensä 7 asuntopaikkaa Kalliossa ja Kruununhaassa.

http://www.varsinaissuomalainen.fi/edut/

SatO

Satakuntalaisen osakunnan yhteydessä Kampissa on 71 asuinhuonetta opiskelijoille. Lisäksi vuokrattavana on kolme huoneistoa Taka-Töölössä ja Punavuoressa.

https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/asuntola/

WiO

Wiipurilainen Osakunta tarjoaa yksiöitä, kaksioita ja soluasuntoja. Vallilassa ja Kampissa sijaitsevia asuntoja on yhteensä 28 opiskelijalle.

http://wiipurilainenosakunta.fi/osakunta/asunnot/

ÖFN

Östra Finlands Nationin kautta voit hakea opiskelija-asuntoa Vallilasta, Arabianrannasta, Jätkäsaaresta tai Espoon Kilosta.

https://www.ofn.fi/bostader/

EPO + VN + PPO

Pohjalaisilla osakunnilla on yhteensä noin 340 asuntoa Vallilassa, Patolassa, Puistolassa ja Kampissa. Valikoimaan kuuluu yksiöitä, perhasuntoja, kaveriasuntoja ja muutamia soluhuoneita.

https://kamppa.pohjalaiset.fi/

VN

Vasa nationin kautta voit hakea pohjalaisten yhteisten asuntojen lisäksi asuntoa Vallilasta, Arabianrannasta, Jätkäsaaresta tai Espoon Kilosta.

http://vasa.nation.fi/medlemar/bostader